Pánve, Strana 3
-
Pánve na restování a pečení
-
Ocelové a kované pánve
-
Litinové pánve
-
Pánve AL
-
Pánve plynové s vyklápěním
-
Pánve elektrické s vyklápěním
-
Grilovací pánve a lívanečníky
-
Nerezové pánve
-
Pánve WOK
-
Pánve servírovací
Nejprodávanější
Výpis produktů

Pánev na sauté je specifickou pánví, kterou mnoho firem nenabízí. Sauté je bohatý jarní pokrm tvořený z masa a zeleniny, s lehčí šťávou – a proto vyžaduje hlubší pánvičku, do...

Economická pánev z nerez oceli se zesíleným dném 5 mm je vhodná pro všechny druhy sporáků (plynové, elektrické vč. sklokeramických a indukčních desek).

Asijské zeleninové, nudlové a masové směsi připravíte nejlépe v hluboké a tvarem jedinečné WOK pánvi. Tato hliníkovo-teflonová pánev je vyrobena lisováním a má velmi kvalitní...

Velká ocelová pánev je vhodná jen pro použití na plynových sporácích. Po umytí je nutné pánev ošetřit olejem !

Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je...

Profesionální pánev WOK z oceli o tloušťce 1,8 mm s plochým dnem Ø110 mm je určená pro všechny druhy plynových sporáků a indukčních WOKů. Po umytí ošetřit olejem !

Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je...

Nerezová pánev Paderno je sázkou na jistotu. Oblíbená nerezová pánev (18/10) má vrstvené dno 7(8)mm, rychle se rozpaluje a dlouho drží teplotu. Vydrží téměř jakékoli zacházení,...

Dokonale padnoucí poklice. Díky perfektnímu provedení poklička na pánev WOK skvěle přiléhá a teplo tak zůstane tam, kde má. Ohřívání se zásadně zrychlí a zefektivní a potraviny...

Speciální obdélníková pánev je určená především k přípravě ryb. Ať už v celku nebo jednotlivých filetů pro několik porcí. Pánev je opravdu velká (380x260 mm) a má velmi dlouhou...

1ks Pánev Ø 160mm

Pánev na sauté je specifickou pánví, kterou mnoho firem nenabízí. Sauté je bohatý jarní pokrm tvořený z masa a zeleniny, s lehčí šťávou – a proto vyžaduje hlubší pánvičku, do...