Paličky a tenderizéry
Kategorie paličky a tenderizéry zahrnuje kuchyňské nástroje určené k naklepávání, zjemňování a úpravě masa před tepelnou přípravou. Tyto pomůcky zajišťují, aby bylo maso měkké, rovnoměrně propečené a chutné.
Nejprodávanější
Výpis produktů

Dřevěná rukojeť a kovová plocha o celkové délce 330 mm a hmotnosti 0,3 kg.

Palička na maso z leštěného hliníku s dvěma stranami pro naklepání a okem na pověšení. O celkové délce 260 mm a rozměrech 70x60 mm.

Tenderizér dokáže zjemnit jakýkoliv vykostěný plátek masa, aniž by došlo k jeho ztenčení. Ideální na úpravu masa na steaky a marinování. Maso zůstává šťavnaté a drží původní...

Extra velká a těžká palička z vysoce kvalitní pochromované oceli s luxusním designem.

Tenderizér dokáže zjemnit jakýkoliv vykostěný plátek masa, aniž by došlo k jeho ztenčení. Ideální na úpravu masa na steaky a marinování. Maso zůstává šťavnaté a drží původní...

Palička na maso je vyrobena z PE.