Omáčníky a mísy na polévku
Kategorie „omáčníky a mísy na polévku“ zahrnuje nádoby určené k servírování teplých i studených tekutých pokrmů – zejména polévek, omáček, vývarů, dipů či gulášů. Tyto produkty jsou běžnou součástí stolování v restauracích, jídelnách, hotelích, ale i v domácnostech.
Nejprodávanější
Výpis produktů
Nerezové servírovací omáčníky s uchem. Varianty o objemech 0,1; 0,2; 0,3; 0,4 a 0,5 l.
Nerezové servírovací omáčníky s uchem. Varianty o objemech 0,1; 0,2; 0,3; 0,4 a 0,5 l.
Nerezové servírovací omáčníky s uchem. Varianty o objemech 0,1; 0,2; 0,3; 0,4 a 0,5 l.
Nerezové servírovací omáčníky s uchem. Varianty o objemech 0,1; 0,2; 0,3; 0,4 a 0,5 l.




