Nože, ocílky a brusy, Strana 6
Řazení produktů
Výpis produktů
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli...
Hygienické plastové provedení s vyjímatelnou přepážkou. Rozměry: (1560102) 150x35, výška 390 mm
Textilní pouzdro s pěti pozicemi je součástí sady. Součástí: • Pouzdro 8296 5 l (5 sekcí)
Kuchařský nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí se zejména pro krájení ovoce a zeleniny. Zvlněné ostří s...
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály...
Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 230 mm.
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar...
Nůž na sýry GIESSER z zvysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel je vytvrzená na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje pohodlný...
Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Nože Giesser PrimeLine mají ergonomickou gumovou rukojeť s tvrdým jádrem a obsahem stříbra pro maximální úroveň...




