Nože, ocílky a brusy, Strana 5
-
Kuchařské nože
-
Nože na ryby a filety
-
Nože na ovoce a zeleninu
-
Nože na sýry a dorty
-
Vykosťovací nože
-
Nože na uzeniny a kebab
-
Nože na pečivo
-
Univerzální nože
-
Příslušenství k nožům
Nejprodávanější
Výpis produktů

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....

Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky...

Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar...

Plátkovací nůž Giesser s šířkou ostří 8 cm. Plátkovací nůž GIESSER pro plátkování středně tvrdých a tvrdých sýrů. Nástroj s kvalitní plastovou rukojetí lze mýt v myčce. GIESSER...

Nůž GIESSER s čepelí z nerezové oceli a masivní plastovou rukojeťí pro porcování i těch nejvyzrálejších parmazánů. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro...

Kuchařský nůž o délce ostří 260 mm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí.

Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí.

Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí.

Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí.

Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí.

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella....