Nože, ocílky a brusy, Strana 4
-
Kuchařské nože
-
Nože na ryby a filety
-
Nože na ovoce a zeleninu
-
Nože na sýry a dorty
-
Vykosťovací nože
-
Nože na uzeniny a kebab
-
Nože na pečivo
-
Univerzální nože
-
Příslušenství k nožům
Nejprodávanější
Výpis produktů

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli...

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli...

Kuchařský nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí se zejména pro krájení ovoce a zeleniny. Zvlněné ostří s...

Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály...

Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 230 mm.

Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar...

Nůž na sýry GIESSER z zvysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel je vytvrzená na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje pohodlný...

Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Nože Giesser PrimeLine mají ergonomickou gumovou rukojeť s tvrdým jádrem a obsahem stříbra pro maximální úroveň...

Nůž na lososa GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Zvlněná čepel díky zaleštění dobře odolává rzi...

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi....