Nože, ocílky a brusy, Strana 3
-
Kuchařské nože
-
Nože na ryby a filety
-
Nože na ovoce a zeleninu
-
Nože na sýry a dorty
-
Vykosťovací nože
-
Nože na uzeniny a kebab
-
Nože na pečivo
-
Univerzální nože
-
Příslušenství k nožům
Nejprodávanější
Výpis produktů

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli...

Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 200 mm.

Filetovací nůž se škrabkou GIESSER z kvalitního materiálu pro efektivní opracování ryb. Ergonomický tvar rukojeti umožňuje pohodlný úchop a umožňuje snadnou a účinnou...

Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser.

Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser.

Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser.

Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser.

Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser.

Vysoce kvalitní nože na krájení a sekání různých druhů potravin. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé...

Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar...

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli...

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli...