Nerezové
Nerezové tácy patří mezi základní vybavení každého gastronomického provozu – od restaurací, jídelen a hotelů až po cateringové služby. Jsou určené pro servírování, přepravu, vystavování nebo skladování pokrmů, přičemž splňují vysoké nároky na hygienu, odolnost a dlouhou životnost.
Nejprodávanější
Výpis produktů
Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Provedení nerez.
Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Provedení nerez.
Provedení nerez.
Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Kulatý nerezový tác o síle materiálu 1,3 mm. Vyvýšený okraj 25 mm. Průměr tácu podle varianty 300 nebo 360 cm.
Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Kulatý nerezový tác s vyvýšeným okrajem 10 mm a průměrem Ø400 mm.
Nerezová miska na maso o rozměrech 350 x 240 x 50 mm je ideální pro zpracování, uchovávání a servírování masa i dalších surovin. Vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, která...
Tato nerezová miska na maso s rozměry 320 x 230 x 50 mm je ideální pro profesionální kuchyně, řeznické provozy i domácnosti. Vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která je odolná...




