Lisy a struhadla
Kategorie lisy a struhadla sdružuje širokou škálu kuchyňských pomůcek určených k mechanickému zpracování potravin – tedy mačkání, drcení, protlačování nebo strouhání surovin. Patří sem lisy na česnek, citrusy, ovoce, brambory či zeleninu a různé druhy struhadel (plochá, čtyřhranná, rotační apod.).
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Praktická nerezová struhadla pro každodenní používání. Vhodné do myčky díky kompaktnímu tvaru. Rozměr struhadla je 270 x 100 mm.
Hliníkový lis na česnek pákový o celkové délce 150 mm.
Kvalitní nerezová struhadla s hrubostmi: hoblík, rašple, hrubé, střední a jemné. Pracovní plocha je 130x60 mm a rozměry celého struhadla 320x65 mm.
Masivní nerezové mačkadlo brambor o průměru komory 90 mm a celkové délce 280 mm.
Odlitek nůžkového lisu na česnek o délce 17 cm.
Celonerezové mačkadlo brambor malé (360x100 mm) pro profesionály i domácnosti.
Nerezové síto na hrnec slouží k protlačování těsta na halušky. Určeno pro hrnce o průměru 240-280 mm.
Kvalitní nerezová struhadla s hrubostmi: hoblík, rašple, hrubé, střední a jemné. Pracovní plocha je 130x60 mm a rozměry celého struhadla 320x65 mm.
Kvalitní nerezová struhadla s hrubostmi: hoblík, rašple, hrubé, střední a jemné. Pracovní plocha je 130x60 mm a rozměry celého struhadla 320x65 mm.
Kvalitní nerezová struhadla s hrubostmi: hoblík, rašple, hrubé, střední a jemné. Pracovní plocha je 130x60 mm a rozměry celého struhadla 320x65 mm.
Kvalitní nerezová struhadla s hrubostmi: hoblík, rašple, hrubé, střední a jemné. Pracovní plocha je 130x60 mm a rozměry celého struhadla 320x65 mm.
Nerezové struhadlo klasické konstrukce v masivním provedení se čtyřmi strouhacími plochami. Rozměry struhadla jsou: 240x100x80 mm.




