Kuchařské potřeby, Strana 113
Řazení produktů
Výpis produktů
Lopata na pizzu s dlouhou nerezovou násadou a dřevěnou rukojetí.
Profesionální hliníková pánev se 4-vrstvým vysoce odolným teflonovým povlakem a zesíleným indukčním dnem (5 mm) pro vynikající, rychlý přenos tepla je vhodná pro všechny druhy...
Délka ostří: 230 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné...
Sada 22 ručních řezných dekoračních nástrojů v celonerezovém provedení s taškou a brouskem.
Masivní škrabka na pracovní desky (plast,kov). Rozměr: 175 mm
Celonerezové vědro bez podstavy PADERNO pro různé druhy použití. Vně vědra je umístěna odměrka pro přesnou orientaci naplnění. Tloušťka materiálu vědra je 0,8 mm. Vědro je...
Lopata na pečení v pizza peci
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm diamantový povrch s...
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm diamantový povrch s...
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm diamantový povrch s...
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm diamantový povrch s...




