Kuchařské potřeby, Strana 102
Řazení produktů
Výpis produktů
Ruční nerezová pila s hygienickou plastovou rukojetí a rychloupínáním. Vyměnitelný nerezový plátek o délce 50 cm. Pila je vhodná pro potravinářské použití díky využitým...
- Exklusivní design a zpracování ve vysokém lesku. - Doporučujeme pro hotely, restaurace a dárkový program. - 2,5 mm, nerez ocel 18/10. SADA PŘÍBORŮ - DÁRKOVÁ 24 KS • Nůž 6 ks...
Tenderizér dokáže zjemnit jakýkoliv vykostěný plátek masa, aniž by došlo k jeho ztenčení. Ideální na úpravu masa na steaky a marinování. Maso zůstává šťavnaté a drží původní...
Profesionální perforované kopisto pro míchání složek potravin ve velkých kotlích a vanách. Barva: bílá Délka: 1760 mm Plocha: 125x290 mm Provedení: s otvory Teplota použití: do...
Pánev na sauté je specifickou pánví, kterou mnoho firem nenabízí. Sauté je bohatý jarní pokrm tvořený z masa a zeleniny, s lehčí šťávou – a proto vyžaduje hlubší pánvičku, do...
Kvalitní celonerezové provedení.
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm super jemná
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm super jemná
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm super jemná
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm super jemná




