Distribuce jídel, Strana 34
Řazení produktů
Výpis produktů
Polypropylenový servírovací tác. Dodáván v bílé, šedé, žluté, červené nebo oranžové barvě. Rozměry tácu jsou 530 x 370 mm. Podnosy vhodné pro restaurace, nemocnice, samoobsluhy...
Polypropylenový servírovací tác. Dodáván v bílé, černé, žluté, červené nebo oranžové barvě. Rozměry tácu jsou 530 x 370 mm. Podnosy vhodné pro restaurace, nemocnice, samoobsluhy...
Polypropylenový servírovací tác. Dodáván v bílé, černé, žluté, červené nebo oranžové barvě. Rozměry tácu jsou 530 x 370 mm. Podnosy vhodné pro restaurace, nemocnice, samoobsluhy...
Polypropylenový servírovací tác. Dodáván v bílé, černé, žluté, červené nebo oranžové barvě. Rozměry tácu jsou 530 x 370 mm. Podnosy vhodné pro restaurace, nemocnice, samoobsluhy...
Polypropylenový servírovací tác. Dodáván v bílé, černé, žluté, červené nebo oranžové barvě. Rozměry tácu jsou 530 x 370 mm. Podnosy vhodné pro restaurace, nemocnice, samoobsluhy...
Ostré nože do minuty! S více než 40 letou zkušeností s ostřením Vám Tormek vyvinul novou brusku nožů. Bruska je speciálně navržena tak, aby splňovala i ty nejpřísnější požadavky...
Tři sady gastronádob pro konvektomat s nádobami, plechy a rošty podle gastronormy představují dokonalé základní vybavení podle gastronormy pro konvektomaty téměř všech velikostí...
Tři sady gastronádob pro konvektomat s nádobami, plechy a rošty podle gastronormy představují dokonalé základní vybavení podle gastronormy pro konvektomaty téměř všech velikostí...
Tři sady gastronádob pro konvektomat s nádobami, plechy a rošty podle gastronormy představují dokonalé základní vybavení podle gastronormy pro konvektomaty téměř všech velikostí...
Robustní a stabilní nerezová víka ke gastronádobám B.PRO v provozu nikdy nezklamou. Díky kvalitnímu provedení se snadno čistí a dokonale přilehají k používaným gastronádobám...
...
Robustní a stabilní nerezová víka ke gastronádobám B.PRO v provozu nikdy nezklamou. Díky kvalitnímu provedení se snadno čistí a dokonale přilehají k používaným gastronádobám...




