Cukrářské vybavení, Strana 2
Nejprodávanější
Výpis produktů

Nerez prstence pro tvarování různých pokrmů s Ø 240 a výškou 60 mm.

Prokrajovač těsta ve vysoké kvalitě typické pro výrobky Giesser Messer. Nerezový nůž o průměru 60 mm s plastovou rukojetí.

Sada plátěného potaženého cukrářského sáčku a 5-ti polypropylenových špiček různých tvarů.

Praktický nerezový oddělovač žloudku od bílku. Vhodné pro profesionální nebo každodení práci s vejci.

Dortový strunový horizontální nůž s délkou 290 mm. Pro rovnoměrné dělení pečených korpusů se dvěmi řeznými strunami.

Délka - 350 mm

Nerezová vlnková vykrajovátka na těsto v setu 12-ti různě velkých průměrů od 35 do 90 mm.

Sada 6 tvarovacích forem s rozměry: Ø60x60 mm, Ø70x60 mm, Ø80x60 mm, Ø90x60 mm, Ø100x60 mm, Ø120x60 mm

Nerezové provedení.

Bavlněné rukavice. Použitelné tam, kde je potřeba ochrana před vysokou teplotou. Určené pro teploty 100°C krátkédobě až 200°C. Uvedená cena je za jeden pár.

Pečící fólie s nepřilnavým efektem (400x500 mm) pro široké použití při přípravě jídel. Obsahuje: 2ks Max. teplota: 260 °C

Forma na dorty s nastavitelným průměrem 160 až 300 mm. Výška formy je 85 mm.