Cukrářské vybavení, Strana 2
Řazení produktů
Výpis produktů
Bavlna / teflon povlak, do teploty max. 150 °C. Délka: 270 mm Uvedená cena je za jednu rukavici.
Nerez prstence pro tvarování různých pokrmů s Ø 200 a výškou 60 mm.
Kvalitní sprej na vymazávání plechů a forem umožňuje jednoduché oddělení, nenechává připáleniny a usnadňuje mytí. Trvanlivý výrobek lze použít opakovaně. Sprej je 100%...
Celodřevěný váleček na válení těsta. Průměr válečku je 65 mm a délka 255 mm.
Nerez prstence pro tvarování různých pokrmů s Ø 240 a výškou 60 mm.
Prokrajovač těsta ve vysoké kvalitě typické pro výrobky Giesser Messer. Nerezový nůž o průměru 60 mm s plastovou rukojetí.
Sada plátěného potaženého cukrářského sáčku a 5-ti polypropylenových špiček různých tvarů.
Praktický nerezový oddělovač žloudku od bílku. Vhodné pro profesionální nebo každodení práci s vejci.
Dortový strunový horizontální nůž s délkou 290 mm. Pro rovnoměrné dělení pečených korpusů se dvěmi řeznými strunami.
Délka - 350 mm
Nerezová vlnková vykrajovátka na těsto v setu 12-ti různě velkých průměrů od 35 do 90 mm.
Sada 6 tvarovacích forem s rozměry: Ø60x60 mm, Ø70x60 mm, Ø80x60 mm, Ø90x60 mm, Ø100x60 mm, Ø120x60 mm




