Brusy
Kategorie „brusy“ zahrnuje nástroje a zařízení určené k ostření, údržbě a broušení nožů, nůžek a dalších kuchyňských nástrojů.
Správně nabroušené nože jsou základem efektivní a bezpečné práce v každé kuchyni — od domácí až po profesionální gastronomický provoz.
Řazení produktů
Výpis produktů
Přestože je malý, je výkonný a jak známo, i s malým brusem lze naostřit pořádné nože.
Základní brousek na nože se dvěma stupni hrubosti o délce 150 mm a šířce 50 mm.
Základní brousek na nože se dvěma stupni hrubosti o délce 200 mm a šířce 50 mm.
Dvoustupňový protahovací diamantový brus Graef. 1. stupeň pro broušení a 2. stupeň pro obtahování nože.
Elektrický (230 V) třístupňový ostřič s diamantovými kotoučky. Úhel broušení 20°, optimální pro hladké nože. Třífázové broušení: broušení, vytahování a leštění ostří. Přesné...
Brus pro mokré broušení. Brusný kámen o průměru 150 mm je namáčen do vody.
Brus na nože CC 120 - Chef's Choice je určený především pro řeznictví, gastroprovozy a domácnosti. Brus na nože zvládne nabrousit rovné i vlnité ostří. Pro vlnité ostří je...
Elektrický ostřič nožů s diamantovým prachem vhodný pro hladké, vlnité, domácí i profesionální nože. Tři stupně broušení zaručují dokonalou ostrost a pomalé tupění nože. Graef:...
Brus pro mokré broušení. Brusný kámen o průměru 200 mm je namáčen do vody.
Brus na nože CC 2100 je vhodný pro každý gastroprovoz i řeznictví. Elektrický brus s diamantovými a keramickými kotouči brousí ve třech stupních. 1.Stupeň - Broušení ostří...
Ostré nože do minuty! S více než 40 letou zkušeností s ostřením Vám Tormek vyvinul novou brusku nožů. Bruska je speciálně navržena tak, aby splňovala i ty nejpřísnější požadavky...




