Brusy
Kategorie „brusy“ zahrnuje nástroje a zařízení určené k ostření, údržbě a broušení nožů, nůžek a dalších kuchyňských nástrojů.
Správně nabroušené nože jsou základem efektivní a bezpečné práce v každé kuchyni — od domácí až po profesionální gastronomický provoz.
Nejprodávanější
Výpis produktů
Základní brousek na nože se dvěma stupni hrubosti o délce 150 mm a šířce 50 mm.
Základní brousek na nože se dvěma stupni hrubosti o délce 200 mm a šířce 50 mm.
Dvoustupňový protahovací diamantový brus Graef. 1. stupeň pro broušení a 2. stupeň pro obtahování nože.
Brus pro mokré broušení. Brusný kámen o průměru 150 mm je namáčen do vody.
Brus na nože CC 120 - Chef's Choice je určený především pro řeznictví, gastroprovozy a domácnosti. Brus na nože zvládne nabrousit rovné i vlnité ostří. Pro vlnité ostří je...
Brus pro mokré broušení. Brusný kámen o průměru 200 mm je namáčen do vody.
Ostré nože do minuty! S více než 40 letou zkušeností s ostřením Vám Tormek vyvinul novou brusku nožů. Bruska je speciálně navržena tak, aby splňovala i ty nejpřísnější požadavky...




