Pizza pec BASIC MEDIUM 44
Kód: G7330612
Zajistíme opravy
Vyměníme jakýkoliv náhradní díl

Doprava zdarma
Pro objednávky nad 3 000 Kč

Zajistíme projekt
pro váš gastro provoz
Detailní popis produktu
Dvoukomorová elektrická pizza pece řady BASIC MEDIUM. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa. Pece jsou vybaveny analogovým teploměrem,a termostatem 50-450°C, vnitřním osvětlenímkomory. Provedení s nerezovým čelem, kvalitní izolací a opláštění v laku. Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům. Ovládání: mechanické Kapacita: 4+4ks (Ø 32cm) Komora: 660x660mm (2x)Doplňkové parametry
| Kategorie: | Dvoupatrové pizza pece |
|---|---|
| EAN: | 2210000390003 |
| Hmotnost: | 117 kg |
| Napájení: | 400 V |
| Počet komor: | 2 |
| Příkon: | 9,4 kW |
| Teploměr: | 2x analogový |
| hloubka: | 871 mm |
| Možnost využití komory pro: | - |
| ovládání: | elektomechanické |
| Pizza průměr: | do Ø 32 cm |
| Plné dveře: | ne |
| Prosklené dveře: | ano |
| provedení: | nerezové čelo a dveře |
| Provedení komory: | šamotové dno |
| Příkon těles horních: | 2 × 2 350 W |
| Příkon těles spodních: | 2 × 2 350 W |
| Regulace teploty: | 50-450°C |
| Regulace teploty pro každou komoru: | ano |
| Rozměr komory (š x h x v): | 660 × 660 × 140 mm |
| šířka: | 990 mm |
| Vniřní osvětlení: | ano |
| výška: | 745 mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

