Pizza pec BASIC 2/50 VETRO
Kód: G7330605
Zajistíme opravy
Vyměníme jakýkoliv náhradní díl

Doprava zdarma
Pro objednávky nad 3 000 Kč

Zajistíme projekt
pro váš gastro provoz
Detailní popis produktu
Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 VETRO, dvě rozměrné komory 2x 620x500mm se šamotovým dnem umožňují snadno připravovat i pizzu Ø 45cm, nebo využít plechy 600x400mm. Model je ovládaný 3 mechanickými termostaty pro tři výkonná tělesa (horní, středové a spodní). Nerezové provedení čela a dveří s kvalitním odizolováním. Provedení VETRO s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení v komoře. Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům. Ovládání: mechanické Kapacita: 1+1ks (max.Ø 45cm) Komora: 620x500mmDoplňkové parametry
| Kategorie: | Dvoupatrové pizza pece |
|---|---|
| EAN: | 2210000389977 |
| Hmotnost: | 74 kg |
| Napájení: | 400 V |
| Počet komor: | 2 |
| Příkon: | 7,5 kW |
| Teploměr: | ne |
| hloubka: | 690 mm |
| Možnost využití komory pro: | plechy 600 × 400 mm |
| ovládání: | elektromechanické |
| Pizza průměr: | do Ø 45 cm |
| Plné dveře: | ne |
| Prosklené dveře: | ano |
| provedení: | nerezové čelo a dveře |
| Provedení komory: | šamotové dno |
| Příkon těles horních: | 2 × 2500 W |
| Příkon těles spodních: | 1 × 2 500 W |
| Regulace teploty: | 45-450°C |
| Reulace teploty pro každou komoru: | ano |
| Rozměr komory (š x h x v): | 620 × 500 × 120 mm |
| šířka: | 915 mm |
| Vniřní osvětlení: | ano |
| výška: | 527 mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

