Pizza pec BASIC 1/40 VETRO
Kód: G7330601
Zajistíme opravy
Vyměníme jakýkoliv náhradní díl

Doprava zdarma
Pro objednávky nad 3 000 Kč

Zajistíme projekt
pro váš gastro provoz
Detailní popis produktu
Kompaktní model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece a dveří, kvalitní odizolování, komora se šamotovým akumulačním dnem. Provedení VETRO navíc s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení uvnitř komory. Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům. Ovládání: mechanické Kapacita : 1ks (max.Ø 34cm) Komora : 410x360mmDoplňkové parametry
| Kategorie: | Jednopatrové pizza pece |
|---|---|
| EAN: | 2210000389953 |
| Hmotnost: | 22 kg |
| Napájení: | 230 V |
| Počet komor: | 1 |
| Příkon: | 1,6 kW |
| Teploměr: | ne |
| hloubka: | 500 mm |
| Možnost využití komory pro: | - |
| ovládání: | elektromechanické |
| Pizza průměr: | do Ø 34 cm |
| Plné dveře: | ne |
| Prosklené dveře: | ano |
| provedení: | nerezové čelo a dveře |
| Provedení dvířek: | Prosklená |
| Provedení komory: | šamotové dno |
| Příkon těles horních: | 1 × 800 W |
| Příkon těles spodních: | 1 × 800 W |
| Regulace teploty: | 50 - 320°C |
| Regulace teploty pro každou komoru: | ano |
| Rozměr komory (š x h x v): | 410 × 360 × 90 mm |
| šířka: | 568 mm |
| Vniřní osvětlení: | ano |
| výška: | 280 mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

