Zařízení pro přípravu surovin
Objevte širokou nabídku zařízení pro přípravu surovin vhodných pro gastro provoz od škol, jídelen, po vývařovny, kuchyně a restaurace. Ať už hledáte nářezové stroje, kutry nebo ponorné mixéry, u nás najdete vše s dopravou zdarma od 3 000 Kč, možností nastavení splátek a komplexním záručním i pozáručním servisem na veškeré zařízení.
🎯 Zajistíme projekt pro váš gastro provoz – od návrhu až po realizaci, pomůžeme vám vytvořit efektivní a funkční řešení, které odpovídá vašim specifickým potřebám.
-
Nářezové stroje
-
Nerezový program
-
Masomlýnky
-
Kutry
-
Gastro Roboty
-
Krouhače zeleniny
-
Kráječ baget a vek
-
Ponorné mixéry
-
Kráječe chleba
-
Naklepávače a nudličkovače
-
Porcování a míchání
-
Porcovací a krájecí desky
-
Loupání, krájení, dělení jablek
-
Vykulovačky, děličky a lisy těsta
-
Škrabky na brambory
-
Pily a kostkovačky
-
Hnětače tuhého těsta
Nejprodávanější
Výpis produktů

Potřebujete nakrájet chléb či veku na tenké krajíce? S výkonným kráječem chleba EDS 13 to není problém. Do stroje je možné vložit bochník či veku o maximální délce až 440 mm a...

Potřebujete nakrájet chléb či veku na tenké krajíce? S výkonným kráječem chleba EDS 16 to není problém. Do stroje je možné vložit bochník či veku o maximální délce až 440 mm a...

Potřebujete nakrájet chléb či veku na tenké krajíce? S výkonným kráječem chleba EDS 10 to není problém. Do stroje je možné vložit bochník či veku o maximální délce až 440 mm a...

Model je komplet v robustním celonerezovém provedení s jedním párem polohovatelných plastových válců.
Ovládací prvky výpisu
Zde najdete pestrý sortiment kvalitních zařízení, která poskytují veškeré potřebné nástroje pro efektivní a profesionální přípravu pokrmů. Díky pečlivě vybranému sortimentu vám nabízíme osvědčené produkty, které se vyznačují spolehlivostí, vysokým výkonem a dlouhou životností. Každý produkt je navržen s důrazem na snadnou obsluhu a splnění nároků profesionálních provozů.
Naše zařízení jsou vybavena pokročilými technologiemi a funkčními prvky, které vám umožní pracovat s přesností, efektivitou a maximálním komfortem. Ať už pracujete v restauraci, vývařovně nebo školní kuchyni, tato technika vám pomůže dosáhnout výborných výsledků a podpoří plynulý chod kuchyně.