Výrobníky čokolády
Kategorie „výrobníky čokolády“ zahrnuje profesionální zařízení určená k rozehřívání, temperování, udržování a servírování horké čokolády.
Používají se v cukrárnách, kavárnách, hotelových provozech, cateringových službách a dalších gastronomických zařízeních, kde je potřeba čokoládu dlouhodobě udržovat v tekutém stavu a stálé teplotě.
🎯 Cíl kategorie
Zajistit profesionální, bezpečné a estetické zařízení pro přípravu a servírování čokolády v tekuté formě.
Výrobníky čokolády umožňují stabilní teplotu, dokonalou konzistenci a atraktivní prezentaci nápojů i dezertů, což z nich činí nepostradatelnou součást moderního gastro provozu.
Nejprodávanější
Výpis produktů
Výrobník horké čokolády CHOCO F-5 je koncipován na výrobu a prezentaci horké čokolády, ale i řady dalších horkých nápojů (káva, čaj, grog, punč, svařené víno atd.). Šetrný...
Výrobník horké čokolády CHOCO F-5 je koncipován na výrobu a prezentaci horké čokolády, ale i řady dalších horkých nápojů (káva, čaj, grog, punč, svařené víno atd.). Šetrný...
Výrobník/výřič horké čokolády. Kohout pro dávkování, regulace teploty 0 až 90°C, odkapová plocha pod kohoutem. Zařízení na objednávku




