Udržování a transport, Strana 2
Řazení produktů
Výpis produktů
Transportní vozík HHT-161E se šetrným statickým ohřevem (sálavé teplo) slouží pro udržování potravin v teplém stavu bez vysušování s možností odvlhčení komory. Přesné...
Banketové vozíky Moduline HHA/EV ABK AIRFLOW+ jsou novou, prémiovou řadou banketových vozíků s ventilovaným ohřevem určené pro catering. Modely AIRFLOW+ nabízí řadu...
Transportní vozík HHT-162E se šetrným statickým ohřevem (sálavé teplo) slouží pro udržování potravin v teplém stavu bez vysušování s možností odvlhčení komory. Přesné...
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržováníVaší...
Transportní vozík HHT-161EP (průchozí) se šetrným statickým ohřevem (sálavé teplo) slouží pro udržování potravin v teplém stavu bez vysušování s možností odvlhčení komory....
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržováníVaší...
Transportní vozík HHT-282E (dělené individuálně ovládané komory) se šetrným statickým ohřevem (sálavé teplo) slouží pro udržování potravin v teplém stavu bez vysušování s...
Transportní vozík HHT-162EP (průchozí) se šetrným statickým ohřevem (sálavé teplo) slouží pro udržování potravin v teplém stavu bez vysušování s možností odvlhčení komory....
Transportní vozík HHT-282 EP (průchozí + dělené individuálně ovládané komory) se šetrným statickým ohřevem (sálavé teplo) slouží pro udržování potravin v teplém stavu bez...
Regenerace na talíři (vaničkách/tácech), ohřívání a udržování v teplém stavu při teplotě +65°C pomocí inovačního zařízení a exkluzivního elektronického systému pro kontinuální a...




