Zařízení pro tepelnou úpravu, Strana 19
-
Trouby a Pece
-
Grily
-
Sporáky
-
Varné stoličky
-
Volně stojící sporáky
-
Pojízdné moduly
-
Konvektomaty
-
Regenerátory
-
Kynárny a stopkynárny
-
Pizza program
-
Ohřívače talířů
-
Sterilizátory nožů
-
Barové zařízení
-
Digestoře a odsávače par
-
Udržování a transport
-
Infra lampy a ohřev.desky
-
Zásobníky na talíře
-
Kotlíky, termosy a boilery
-
Kotle
Řazení produktů
Výpis produktů
Hygienický zákryt SERVISTAR GASTRO 120
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržováníVaší...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Regenerace na talíři (vaničkách/tácech), ohřívání a udržování v teplém stavu při teplotě +65°C pomocí inovačního zařízení a exkluzivního elektronického systému pro kontinuální a...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeneraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...




