Zařízení pro tepelnou úpravu, Strana 15
-
Sporáky
-
Horkovzdušné trouby
-
Pekařské pece
-
Trouby pro rychlou přípravu
-
Nízkoteplotní pece
-
Varné stoličky
-
Volně stojící sporáky
-
Pojízdné moduly
-
Konvektomaty
-
Regenerátory
-
Kynárny a stopkynárny
-
Grily na kuřata
-
Grily na dřevěné uhlí
-
Gyros Grily
-
Pizza program
-
Ohřívače talířů
-
Sterilizátory nožů
-
Barové zařízení
-
Digestoře a odsávače par
-
Udržování a transport
-
Infra lampy a ohřev.desky
-
Zásobníky na talíře
-
Kotlíky, termosy a boilery
Nejprodávanější
Výpis produktů
Balíček základního příslušenství k multifunkční pánvi Rational iVario Pro 2-S. Balíček obsahuje: 1 x 60.71.643 – stěrka 1 x 60.74.986 – varný koš typu 2-S 1 x 60.74.666 – síto...
Podstavec standard iVario 2-XS (podestavba s nohami 60.31.221) Pro umístění zařízení Rational iVario 2-XS. Podstavec je vybaven 2 výsuvnými plošinami a prolisovanými zásuvy pro...
...
...
Rošt na dno pánve (60.74.832) K zamezení přímého kontaktu pokrmu s dnem pánve při vaření s nízkými teplotami.
...
...
...
Hygienický zákryt SERVISTAR GASTRO 120
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržováníVaší...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...




