Šokový zchlazovač a zmrazovač PBC-05 5x (GN1/1-EN) 230V

Kód: G6176615
Akce Sleva 5 % ?*D_sleva_5_cz:5:CZK:P:f,D_sleva_5_sk:5:EUR:P:f!S1:0
ZDARMAZDARMA 79 618 Kč –5 %
sokovy zchlazovac a zmrazovac pbc 05 5x gn1 1 en 230v
79 618 Kč –5 % 75 637 Kč 62 510 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
21.10.2025
Možnosti doručení
Multifunkční šokový zchlazovač a zmrazovač ASBER určen pro rychlé, nebo šetrné automatické zchlazení, zmrazení díky technologii, která dynamicky řídí teplotu. Intuitivní elektronické ovládání a velký dotykový displej 2,8” se standardními ale i extra programy, knihou receptů a HACCP. Zchlazovací a ...

Detailní informace

zajistime-opravu
Zajistíme opravy
Vyměníme jakýkoliv náhradní díl
doprava-zdarma
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 3 000 Kč
projekt
Zajistíme projekt
pro váš gastro provoz

Detailní popis produktu

1. Hygiena a bezpečnost Všechny čerstvé biopotraviny obsahují přirozenou bakteriální zátěž, která se v příznivých okolních podmínkách (teplota a vlhkost), násobí a má nebezpečné účinky na zdraví spotřebitelů. Mezi +65°C a +3°C: v tomto teplotním rozsahu, bakteriální násobení se zrychluje exponenciálně. Šokové zchlazení znamená snížení teploty produktu z +90°C až +3°C za méně než 90 minut. Projde v kritickém teplotním rozsahu tak rychle, že účinky škodlivých bakterií jsou eliminovány. Rychlé zchlazení uvařeného produktu nejen zabraňuje množení bakterií, ale také prodlužuje dobu konzervace produktu a zabraňuje ztrátě chuti a aroma. Kvalita potravin není ovlivněna, čímž se prodlužuje doba skladování produktu. 2. Zefektivnění práce Zchlazovače umožňují přípravu velkého množství produktů a jakmile je prudce zchlazený, může být spotřebován během 5-7 dnů a trvanlivost zmrazeného produktu se může prodloužit až na několik měsíců při zachování organoleptického stavu potravin. Zachování kvality produktu umožňuje předem naplánování práce v kuchyni, zkvalitňování nákupu surovin a také snižuje pracovní zátěž personálu s výhodami z hlediska hygieny a pestrosti jídelníčku. 3. Úspora času Předběžná příprava potravin a jejich rychlé zchlazení umožňuji kuchyni, aby v případě potřeby nabízela chutnější a rozmanitější menu. Kuchař tak nemusí neustále dohlížet na proces přípravy několika jídel. Jednoduchá obsluha regenerovaného jídla umožňuje široký nabídku jídel, která mají být servírována během krátké doby. Zchlazovače zvyšují výrobní kapacitu, a tím snižují náklady na zaměstnance a poskytují mimořádné výhody z hlediska ziskovosti a času. 4. Kvalita Rychlé snížení teploty umožňuje uchovat vlhkost potraviny a zabraňují standardnímu množení bakterií. Rychlé zmrazení podporuje tvorbu mezibuněčných mikrokrystalů, potraviny si díky tomu zachovávají své typické vlastnosti, chuť, strukturu a čerstvost. Šokové zchlazovače Asber jsou také výjimečné při uchovávání čerstvého a syrového stavu potraviny, jako jsou ryby, korýši, zelenina, chléb a částečně hotové produkty, jako jsou čerstvé těstoviny a omáčky. 5. Aplikace Tento systém zefektivnění práce v kuchyni je velmi výhodný pro všechny druhy stravování a zejména pro jídelny, nemocnice a restaurace, stejně jako pro zvláštní příležitosti, jako jsou velké rauty. Umožňuje také všem druhům restaurací a cateringových podniků nabízet jejich dobře prezentované pokrmy, které jsou připraveny k jídlu. 6. Další výhody Zchlazovače optimalizují způsob řízení zásob: Snížení ztráty hmotnosti díky přirozenému odpařování vlhkosti z uvařených potravin Plánované nákupy potravin zlepšují organizaci zásobování kuchyně Organizace skladovacích kapacit a pracovní zátěže, možnost nastavení osobní pozornosti Drastické snížení odpadu a nespotřebovaných potravin   Šokové zchlazení Cyklus rychlého zchlazení převezme teplotu potravin od +90ºC a šokově ji sníží na teplotu +3ºC (v jádru produktu) za méně než 90 minut. Po procesu může být produkt skladován při teplotě 0ºC a +5ºC v závislosti na vhodné hodnotě skladování. Šokové zchlazení zamezí množení bakterií, ztrátám vlhkosti, s tím, že zachová barvu, strukturu a chuť zchlazených potravin. Bez rychlého zchlazení produkt ztrácí svěžest a barvu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Šokové zchlazovače
Hmotnost: 101 kg
Chladivo: R290
Klimatická třída: 5
Napájení: 230 V/1N/50 HZ
Příkon: 1100 W
Elektronický ovládací panel: ANO
hloubka: 720 mm
Chladící výkon: 650 W
kapacita: 5x GN1/1
Kapacita plechů 600x400mm: 5x
Ovládací panel: elekronické - Pro-line
Rozměr komory (š x h x v): 670x580x370 mm
Rozteč vsunů: 65 mm
Sonda pro teplotu jádra: ano
šířka: 790 mm
Umístění zásuvů: na šířku
výška: 850 mm
Zchlazování +90 °C/+3 °C: 23
Zmrazování +90 °C/-18 °C: 13

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Vytvořeno s ❤ v dílně ViVa marketingu