Multifunkční pánve
Kategorie „multifunkční pánve“ zahrnuje profesionální gastronomická zařízení určená pro tepelnou přípravu různých druhů jídel – smažení, dušení, vaření, pečení, restování i zapékání.
Tyto pánve jsou univerzálním pomocníkem v každé kuchyni a nahrazují několik samostatných zařízení (sporák, hrnec, troubu či fritézu), čímž šetří prostor, energii i čas.
🔹 Charakteristika
-
Multifunkční pánev je vybavena rovnoměrně vyhřívanou vanou s víkem a nastavitelnou teplotou, která umožňuje širokou škálu kulinářských úprav.
-
Konstrukce je obvykle celonerezová, což zaručuje vysokou hygienu a snadné čištění.
-
Ovládání může být manuální nebo elektronické – s přesnou regulací teploty a času.
🔹 Využití
-
Profesionální kuchyně: restaurace, jídelny, hotely, cateringové provozy.
-
Školní a závodní jídelny, nemocnice, velkokapacitní kuchyně.
Řazení produktů
Výpis produktů
...
Rameno pro automatické zdvihání a spouštění Nutné pro vaření a fritování v koších pomocí funkce AutoLift v multifunkční pánvi Rational iVario Pro 2-S
Rošt na dno pánve (60.74.832) K zamezení přímého kontaktu pokrmu s dnem pánve při vaření s nízkými teplotami.
...
...
Rošt na dno pánve K zamezení přímého kontaktu pokrmu s dnem pánve při vaření s nízkými teplotami. Doporučený počet dle modelu Rational iVario® Pro : typ 2-S: 2ks, typ L: 2 ks,...
...
...
Víko pro multifunkční pánev BRF | RM - BRF-P
Víko pro multifunkční pánev BRT | RM - BRT-P
Víko BRFD-64/BRF-74 | RM - RM - Víko BRFD-64/BRF-74
Sítko pro iVario® Pro L Při vypouštění vody zadržuje volné kousky vařených potravin. Určeno pro volně vařené produkty v pánvích iVario®
🎯 Cíl kategorie
Poskytnout víceúčelové řešení pro tepelnou přípravu pokrmů s důrazem na efektivitu, bezpečnost a univerzálnost.
Multifunkční pánve jsou klíčovým prvkem moderní kuchyně, kde je potřeba ušetřit prostor i čas a zároveň zachovat vysokou kvalitu pokrmů.




