Kutry stolní
Stolní kutry představují špičkový nástroj určený zejména do menších provozů, jako jsou restaurace, bistra či cukrárny, s maximální denní kapacitou do 150 porcí.
Precizně krájí, strouhají a krouhají. S jejich vysokým výkonem a různými nástavci umožňují zpracování masa, zeleniny, ovoce, připraví těsto, paštiky, majonézy, pyré, pomazánky, nasekají bylinky a rozdrtí ořechy.
Řazení produktů
Výpis produktů
Kutr stolní mísový K-13 s 3 nožovou řeznou hlavou a kapacitou mísy 10L. Je určen pro krájení (rozmělnění, rozsekání a promíchání) syrového a vařeného masa, ryb, brambor, cibule,...
Stolní KUTR 2 AD od francouzského výrobce ROBOT COUPE. vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích maximální počet porcí...
Kutr 3l | RM - KT 3M
Stolní kutr R 3 D od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do...
Kutr 5l třífázový | RM - KT 5T
Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do...
Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do...
Stolní kutr R 5 G od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou...
Stolní kutr R 5 G 400 V, 2 rychlosti od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a...
Multifunkční stolní kutr Robot Cook od francouzského výrobce ROBOT COUPE. speciální typ kutru, který díky inovaci umožňuje rozšíření běžných funkcí stolního kutru – jako je...
Stolní kutr R 5 G V.Vod francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní...
Stolní kutr R 7 G 400 V, 2 rychlosti od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a...




