IMATECH, Strana 6

Nejdůležitější informace o vakuovém vaku vzduchového ventilu pro potraviny Velikost: 30*34 cm Minimální množství k odběru 10 ks Vyrobeno z ekologického materiálu...

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii

Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii

Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...

Tradiční plastové vakuové sáčky s černým podkladem pomáhají zvýšit vizuální kvalitu a celkovou přitažlivost. Fantastická možnost balení ryb, plátkových sýrů, syrového a vařeného...

Sáčky jsou určeny do domácích bezkomorových (externích) vakuovacích strojů značky Besser, Vacsy, Magic vac, Laica, Lavezzini, ETA , Food Saver, Concept, Steba, Severin, Ardes,...

Tradiční plastové vakuové sáčky s černým podkladem pomáhají zvýšit vizuální kvalitu a celkovou přitažlivost. Fantastická možnost balení ryb, plátkových sýrů, syrového a vařeného...

...

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
Stránka 6 z 28 - 331 položek celkem