OEM, Strana 91
Řazení produktů
Výpis produktů
Nerezová dřezová deska s prolisem a vevařenou lisovanou vanou. Provedení se zadním jednoduchým lemem 40mm. Provedení L = dřez umístěn vlevo (odkapová plocha vpravo) Provedení P...
Nerezová vana pro výrobu BM (BAIN-MARIE) s plochým okrajem pro vevaření do desky. Materiál AISI 304 s povrchovou úpravou "brus".Vana s mírným sklonem dna pro možné umístění...
Prolisovaná dřezová deska s dvěmi vevařenými lisovanými dřezy. Provedení se zadním (jednoduchým) lemem 40mm. Na objednávku možno dodat odlišnou velikost dřezů a celkovou délku...
Masivní servírovací vozíky v nerezovém provedení se čtyřmi odolnými otočnými kolečky (2x bržděná). Police mají prolisované zvednuté okraje, pro lepší zabezpečení nádobí při...
Profesionální celonerezový dávkovač k nasazení na gastronádoby 1/3 a 1/6. Vhodná hloubka GN je 150 až 200 mm. Dodáváno bez GN !!
Pracovní podložky ke krájení z jakostního polyethylenu. Podložky šetřící nože Pevný a současně mírně elastický materiál podložek působí na používané řezné nástroje velmi šetrně....
Nerezová dřezová deska s prolisem a vevařenou lisovanou vanou. Provedení se zadním jednoduchým lemem 40mm. Provedení L = dřez umístěn vlevo (odkapová plocha vpravo) Provedení P...
Nerezová dřezová deska s prolisem a vevařenou lisovanou vanou. Provedení se zadním jednoduchým lemem 40mm. Provedení L = dřez umístěn vlevo (odkapová plocha vpravo) Provedení P...
Prolisovaná dřezová deska s dvěmi vevařenými lisovanými dřezy. Provedení se zadním (jednoduchým) lemem 40mm. Na objednávku možno dodat odlišnou velikost dřezů a celkovou délku...
Výkonné a spolehlivé stolní fritézy HDF v celonerezovém provedení s kvalitním košem (190 x 240, v = 145 mm), nerezové topnice s bezpečnostním systémem dávají dostatek výkonu pro...
vozíky jsou dodávány v nerezovém provedení se čtyřmi kolečky (2x otočná) police má prolisované zvednuté okraje (pro lepší zabezpečení nákladu při přepravě)
Nerezová dřezová deska s prolisem a vevařenou lisovanou vanou. Provedení se zadním jednoduchým lemem 40mm.
