Giesser, Strana 9
Řazení produktů
Výpis produktů
Délka ostří: 80 mm Pro zpracování zeleniny. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti...
Krájecí uzenářský nůž pro potřeby profesionálů i domácností. Ručně broušená čepel z extrémně odolné chrom-molybdenové oceli je díky zaleštění odolná proti rzi. Kvalitní materiál...
Kleště na rybí kosti o délce 175 mm. Provedení nerez.
Kvalitní kovaný nůž Giesser s nýtovanou plastovou rukojetí a tvarem pro krájení steaků.
Značková magnetická lišta dlouhá 350 mm od Giesser pro věšení nožů a dalšího kovového příslušenství.
Délka ostří: 180 mm Sekáček s ergonomickou rukojetí (nerez/plast) zpracovaný v nejvyšší kvalitě, která je u Giesser Messer dlouholetým standardem.
Nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je odolná proti korozi. Ergonomická rukojeť z neklouzavého...
- pouzdro 8294 l (12 sekcí)
Nůž na krájení pizzy s velkým průměrem a jednostranným uchycením nože v kvalitě od Giesser Messer. plastová rukojeť černá
Značková magnetická lišta dlouhá 500 mm od Giesser pro věšení nožů a dalšího kovového příslušenství.
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. - plastová rukojeť - čepel se zvlněným ostřím - délka ostří 360 mm
Škrabka na ryby GIESSER s dlouhou rukojetí. Robustní nástroj profesionální kvality se hodí pro odstraňování šupin z velkých ryb. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a...
