Gastronorm, Strana 20
Řazení produktů
Výpis produktů
Profesionální nádoba GN 2/1 (650x530, h=20 mm)je vyrobena z nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 1 mm a odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu výrobku a jeho zpracování....
Profesionální víko GN 2/3 s těsněním je vyrobeno z nerez oceli 18/10 odpovídá nejvyšjíším nárokům na kvalitu výrobku a zpracování.
Profesionální víko GN 1/2 s těsněním a výsekem pro ucha je vyrobeno z nerez oceli 18/10 odpovídá nejvyšjíším nárokům na kvalitu výrobku a zpracování.
Profesionální nádoba GN 2/1 (650x530, h=40 mm)je vyrobena z nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 1 mm a odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu výrobku a jeho zpracování....
Profesionální děrovaná nádoba GN 1/2 (325x265, h=200 mm) s otvory Ø 3 mm je vyrobenaz nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 0,8 mm a odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu výrobku a...
Profesionální nádoba GN 2/3 (325x353, h=200 mm) o kapacitě 17,0 litru je vyrobena z nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 1 mm a odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu výrobku a jeho...
Profesionální děrovaná vložka s otvory Ø 3 mm pro použití s gastronádobou GN 2/1 je vyrobenaz nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 1 mm a výšce 10 mm odpovídá nejvyšším nárokům na...
Profesionální lisovaná gastronádoba GN 1/1 (325x530, h=20 mm) z hliníku s teflonovým povrchem a oblými rohy pro pečení. tloušťka materiálu 1,5 mm
Profesionální víko GN 2/3 s těsněním a výsekem pro ucha je vyrobeno z nerez oceli 18/10 odpovídá nejvyšjíším nárokům na kvalitu výrobku a zpracování.
Profesionální děrovaná nádoba GN 2/3 (353x325, h=150 mm) s otvory Ø 3 mm je vyrobenaz nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 0,8 mm a odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu výrobku a...
Profesionální nádoba GN 1/1 (325x530, h=150 mm) o kapacitě 20,0 litru je vyrobena z nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 1 mm a odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu výrobku a jeho...
Profesionální nádoba GN 2/1 (650x530, h=65 mm) o kapacitě 18,0 litru je vyrobena z nerez oceli 18/10 o tloušťce cca. 1 mm a odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu výrobku a jeho...
