ALBA Hořovice, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
Největší plně dvouplášťová podstolová myčka s ovládáním PRO, na koše 500x600 mm. Vhodná i na černé nádobí. Ideální pro mytí přepravek 600x400 mm.
Největší plně dvouplášťová podstolová myčka s ovládáním PRO, na koše 500x600 mm. Vhodná i na černé nádobí. Ideální pro mytí přepravek 600x400 mm. Odpadové čerpadlo.
Elektrická pec se skládá ze dvou identických smaltovaných trub sestavených prostorově nad sebou. Dolní elektrická trouba je opatřena čtyřmi seřizovatelnými nožičkami. Elektrické...
Plně dvouplášťová výkonná podstolová myčka s prémiovým oplachem, ovládáním PRO, odpadovým systémem SD, na koše 500x500 mm. Prémiový oplachový systém PRS zaručuje dokonalý...
Elektrická výklopná pánev PE60 se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a...
Elektrická pec se skládá ze tří identických smaltovaných trub sestavených prostorově nad sebou. Dolní elektrická trouba je opatřena čtyřmi seřizovatelnými nožičkami. Elektrické...
Elektrický sporák se skládá z horní vařidlové části a podstavce, který je opatřen čtyřmi seřizovatelnými nožičkami. Vařidlovou část tvoří horní rám, spolu s bočními a zadní...
Kombinovaný sporák se skládá z horní plynové části a podstavce, který je opatřen čtyřmi seřizovatelnými nožičkami. Vařidlovou část tvoří horní rám, spolu s bočními a zadní...
Profesionální výkonné a masivní kotle pro velkokuchyně jsou vyrobeny z kvalitních materiálů k rychlému ohřevu a varu pokrmů a nápojů. Kotle se vyznačují jednoduchým ovládáním....
Profesionální výkonné a masivní kotle pro velkokuchyně jsou vyrobeny z kvalitních materiálů k rychlému ohřevu a varu pokrmů a nápojů. Kotle se vyznačují jednoduchým ovládáním....
Plynová výklopná pánev PP 60 se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a...
Elektrická výklopná pánev PE90 se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření těstovin, rýže a...
