Vakuové baličky, Strana 25
Řazení produktů
Výpis produktů
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
Plně automatická technologie vakuování jedním dotykem. Nové řešení, které udržuje jídlo až 5krát čerstvější. Bezproblémové spojení víka a těla nádoby. Žádné skryté rohy,...
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...
Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...
Sáčky jsou určeny do domácích bezkomorových (externích) vakuovacích strojů značky Besser, Vacsy, Magic vac, Laica, Lavezzini, ETA , Food Saver, Concept, Steba, Severin, Ardes,...
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
Tyto sklenice jsou vhodné i pro vakuování v profesionálních komorových strojích.
Tyto sklenice jsou vhodné i pro vakuování v profesionálních komorových strojích.
Tyto sklenice jsou vhodné i pro vakuování v profesionálních komorových strojích.




