Vakuovací sáčky, Strana 6
Řazení produktů
Výpis produktů
Tradiční plastové vakuové sáčky s černým podkladem pomáhají zvýšit vizuální kvalitu a celkovou přitažlivost. Fantastická možnost balení ryb, plátkových sýrů, syrového a vařeného...
Výše zmíněné rozměry hladkých vakuových sáčků jsou nejprodávanějšími a jsou trvale skladem . Vakuové sáčky z naší nabídky jsou vhodné pro balení potravin v komorových vakuových...
Výše zmíněné rozměry hladkých vakuových sáčků jsou nejprodávanějšími a jsou trvale skladem. Vakuové sáčky z naší nabídky jsou vhodné pro balení potravin v komorových vakuových...
Tradiční plastové vakuové sáčky s černým podkladem pomáhají zvýšit vizuální kvalitu a celkovou přitažlivost. Fantastická možnost balení ryb, plátkových sýrů, syrového a vařeného...
Tradiční plastové vakuové sáčky s černým podkladem pomáhají zvýšit vizuální kvalitu a celkovou přitažlivost. Fantastická možnost balení ryb, plátkových sýrů, syrového a vařeného...
Tradiční plastové vakuové sáčky s černým podkladem pomáhají zvýšit vizuální kvalitu a celkovou přitažlivost. Fantastická možnost balení ryb, plátkových sýrů a vařeného masa,...
Tradiční plastové vakuové sáčky s černým podkladem pomáhají zvýšit vizuální kvalitu a celkovou přitažlivost. Fantastická možnost balení ryb, plátkových sýrů, syrového a vařeného...
Výše zmíněné rozměry hladkých vakuových sáčků jsou nejprodávanějšími a jsou trvale skladem . Vakuové sáčky z naší nabídky jsou vhodné pro balení potravin v komorových vakuových...
Sáčky jsou určeny do domácích bezkomorových (externích) vakuovacích strojů značky Besser, Vacsy, Magic vac, Laica, Lavezzini, ETA , Food Saver, Concept, Steba, Severin, Ardes,...
Naše průhledné hladké sáčky na vaření mají speciální logo, které naznačuje jeho použití, díky kterému je dokážete okamžitě odlišit od jiných druhů sáčků a rolí. Jsou vhodné pro...
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii




