Vakuovací sáčky, Strana 5
Řazení produktů
Výpis produktů
BIOS – NOVÉ PLNĚ KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY Plně kompostovatelné a biologicky rozložitelné sáčky, které poskytují vysokou bariéru proti průchodu kapalin, plynů a olejů a zachovávají...
BIOS – NOVÉ PLNĚ KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY Plně kompostovatelné a biologicky rozložitelné sáčky, které poskytují vysokou bariéru proti průchodu kapalin, plynů a olejů a zachovávají...
BIOS – NOVÉ PLNĚ KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY Plně kompostovatelné a biologicky rozložitelné sáčky, které poskytují vysokou bariéru proti průchodu kapalin, plynů a olejů a zachovávají...
BIOS - NOVÉ PLNĚ KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY Plně kompostovatelné a biologicky rozložitelné sáčky, které poskytují vysokou bariéru proti průchodu kapalin, plynů a olejů a zachovávají...
BIOS - NOVÉ PLNĚ KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY Plně kompostovatelné a biologicky rozložitelné sáčky, které poskytují vysokou bariéru proti průchodu kapalin, plynů a olejů a zachovávají...
Nejdůležitější informace o vakuovém vaku vzduchového ventilu pro potraviny Velikost: 16*22 cm Minimální množství k odběru 10 ks Vyrobeno z ekologického materiálu...
Nejdůležitější informace o vakuovém vaku vzduchového ventilu pro potraviny Velikost: 21*22 cm Minimální množství k odběru 10 ks Vyrobeno z ekologického materiálu...
Nejdůležitější informace o vakuovém vaku vzduchového ventilu pro potraviny Velikost: 20*25 cm Minimální množství k odběru 10 ks Vyrobeno z ekologického materiálu...
Nejdůležitější informace o vakuovém vaku vzduchového ventilu pro potraviny Velikost: 26*28 cm Minimální množství k odběru 10 ks Vyrobeno z ekologického materiálu...
Nejdůležitější informace o vakuovém vaku vzduchového ventilu pro potraviny Velikost: 30*34 cm Minimální množství k odběru 10 ks Vyrobeno z ekologického...
Naše průhledné hladké sáčky na vaření mají speciální logo, které naznačuje jeho použití, díky kterému je dokážete okamžitě odlišit od jiných druhů sáčků a rolí. Jsou vhodné pro...
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii




