Vakuovací sáčky, Strana 4
-
Hladké sáčky - Pro komorové vakuovačky
-
Varné hladké - vhodné pro sous vide
-
Vroubkované - pro externí vakuovačky
-
Varné vroubkované - pro sous vide
-
Hladké zrací - pro komorové vakuovačky
-
Sáčky s vzduchovým ventilem
-
Vroubkované rolky
-
Hladké rolky
-
Barevné sáčky
-
Kompostovatelné sáčky
Nejprodávanější
Výpis produktů
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
...
...
...
...
...
Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
BIOS – NOVÉ PLNĚ KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY Plně kompostovatelné a biologicky rozložitelné sáčky, které poskytují vysokou bariéru proti průchodu kapalin, plynů a olejů a...
BIOS – NOVÉ PLNĚ KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY Plně kompostovatelné a biologicky rozložitelné sáčky, které poskytují vysokou bariéru proti průchodu kapalin, plynů a olejů a...
BIOS – NOVÉ PLNĚ KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY Plně kompostovatelné a biologicky rozložitelné sáčky, které poskytují vysokou bariéru proti průchodu kapalin, plynů a olejů a...
BIOS – NOVÉ PLNĚ KOMPOSTOVATELNÉ SÁČKY Plně kompostovatelné a biologicky rozložitelné sáčky, které poskytují vysokou bariéru proti průchodu kapalin, plynů a olejů a zachovávají...




