STROUHAČ SÝRA / PARMEZAN
Kód: F28061W
Zajistíme opravy
Vyměníme jakýkoliv náhradní díl

Doprava zdarma
Pro objednávky nad 3 000 Kč

Zajistíme projekt
pro váš gastro provoz
Související produkty
Detailní popis produktu
Strouhač sýra/parmezanu s povrchovou úpravou Mineral + vysoká odolnost zachování čerstvosti optimální ochrana povrchu disku snižuje se tření disku snadné čištění (lze mýt v myčce nádobí, ale pozor na ztupení břitů)
Určený pro modely: CL 50,CL 52, CL 55, CL 60, R 502, R 652, R 752 disk určen pouze na strouhání parmezánu, výsledkem strouhání je sypký jemný sýr
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zařízení pro přípravu surovin | 
|---|---|
| Disk pro model: | R 652, R 502, CL 60, CL 52, CL 55, CL 50 | 
| Rozměr disku: | parmezán | 
| Typ disků: | strouhač | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    