Scotsman ECM 57 AS OX Výrobník kloboučkového ledu s odp. čerp.
Kód: T37980
Zajistíme opravy
Vyměníme jakýkoliv náhradní díl

Doprava zdarma
Pro objednávky nad 3 000 Kč

Zajistíme projekt
pro váš gastro provoz
Detailní popis produktu
Výrobník ledu řady EC s odpadovým čerpadlem, chlazený vzduchem, produkující kloboučkový led. Velikost ledu M: 20 g / Ø 30 mm / V 34 mm. Tyto výrobníky mají systém rychlého odkapávání ledu, který poskytuje zkrácení cyklu pro odebírání ledu a redukuje spotřebu energie. Elektronická kontrola zajišťuje, že se kvalita ledu nezmění ani v případě, že se v průběhu času změní teplota vody nebo okolního prostředí. Technologie AgION zabraňuje vzniku bakterií a nepříjemných pachů uvnitř zařízení. Funkce Xsafe u modelů ECM OX - speciální sanitační systém s UV lampou ničí až 99 % virů a bakterií. Vestavěné odpadové čerpadlo je schopno čerpat přebytečnou zbytkovou vodu až do vzdálenosti 15 metrů. nástřikový systém vytváří jednotlivé čiré kostky ledu|Stroj na kostky ledu Gourmet, velikost M|úsporný systém chlazení vzduchu|výrobník ledu s vestavěným zásobníkem|Sanitační systém Xsafe|exteriér z nerezové oceli|odpadové čerpadlo pro bezpečný odvod vody|Výstražná kontrolka vás upozorní na ucpaný filtrDoplňkové parametry
| Kategorie: | Výrobníky kloboučkového ledu | 
|---|---|
| EAN: | 8595560724180 | 
| Denní spotřeba: | 6.6 kWh/24h | 
| Exteriér: | Černá / Nerezová ocel | 
| Hrubá / čistá váha: | 45 / 38 kg | 
| Kapacita výroby ledu: | 33 kg/24h | 
| Množství chladiva: | 99 g | 
| Napětí / Frekvence: | 220-240/50 V/Hz | 
| Nožky / nohy: | Nastavitelné nohy | 
| Přepravní kontejner 40 stop: | 210 ks | 
| Příkon: | 370 W | 
| Roční spotřeba: | 2409 kWh/rok | 
| Rozměry balení (ŠxHxV): | 460 x 670 x 810 mm | 
| Spotřeba vody: | 96 l/24h | 
| Typ chlazení: | Statické | 
| Velikost ledu: | M (30 x 34) mm | 
| Vnější rozměry (ŠxHxV): | 386 x 600 x 695 mm | 
| GTIN / EAN: | 5708181735203 | 
| Kapacita zásobníku: | 12 kg | 
| Typ chladiva: | R290 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


