Příslušenství ke krouhačům, Strana 16
Řazení produktů
Výpis produktů
Kotouče se srpovitými noži pro měkké produkty jako rajská jablka, vařené brambory, pórek, cibuli atd. 2,5 tloušťka řezu, výkon cca 200 kg/hod 4,0 tloušťka řezu, výkon cca 300...
Kotouče se srpovitými noži pro měkké produkty jako rajská jablka, vařené brambory, pórek, cibuli atd. 2,5 tloušťka řezu, výkon cca 200 kg/hod 4,0 tloušťka řezu, výkon cca 300...
Kotouče se srpovitými noži pro měkké produkty jako rajská jablka, vařené brambory, pórek, cibuli atd. 2,5 tloušťka řezu, výkon cca 200 kg/hod 4,0 tloušťka řezu, výkon cca 300...
Válec pro pasírování a vytváření kaší. K přípravě polévek, omáček, čokoládových hmot, bramborové kaše, jablečného pyré atd. 1,0 mm průměr otvorů, výkon cca 250 kg/hod 1,5 mm...
Válec pro pasírování a vytváření kaší. K přípravě polévek, omáček, čokoládových hmot, bramborové kaše, jablečného pyré atd. 1,0 mm průměr otvorů, výkon cca 250 kg/hod 1,5 mm...
Válec pro pasírování a vytváření kaší. K přípravě polévek, omáček, čokoládových hmot, bramborové kaše, jablečného pyré atd. 1,0 mm průměr otvorů, výkon cca 250 kg/hod 1,5 mm...
Strouhací válec pro výrobu knedlíků. Také ke strouhání syrových brambor pro rýnské strouhané pečivo. výkon cca 500 kg/hod
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Válec na syrové produkty pro výrobu nejjemnějších produktů syrové stravy z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, mrkve, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...




