Pily a kostkovačky
Pily a kostkovačky patří mezi klíčové vybavení profesionálních kuchyní, řeznictví, jatek a zpracovatelských provozů. Umožňují rychlé, přesné a bezpečné porcování masa, kostí, ryb i dalších surovin, a to s důrazem na výkon, hygienu a snadnou údržbu.
Tyto stroje zaručují profesionální výsledky, vysokou produktivitu a maximální bezpečnost práce – nezbytné vybavení pro každého, kdo zpracovává maso či jiné suroviny ve větším množství.
Řazení produktů
Výpis produktů
Nerezový pilový pás na řezání masa s kostí. Dodáváno po 5 kusech v balení.
Nerezový pilový pás na řezání masa s kostí. Dodáváno po 5 kusech v balení.
Nerezový pilový pás pro pily MEDOC SE-240 a MADO MKB-749 (starší značení - PERFEKTA PLUS MKB-649) na řezání masa s kostí. Dodáváno po 5 kusech v balení
...
...
Slouží jako opěra krájeného produktu, zejména při krájení čerstvého masa ( gulášové kostky), případně při krájení vařeného masa, kdy omezuje rozpadnutí kostek (maso na tlačenky)...
Kvalitní pásová pila v celonerezovém robustní provedení, kterou lze snadno čistit tlakovou vodou. Součástí stroje jsou: - nerezová vodící kola s dvojitým vedením - automatické...
Sada strunových mřížek pro krájení sýrů
Sada nožových mřížek 6x6 mm
- celonerezové robustní provedení - nerezová vodící kola s dvojitým vedením - automatické řízení napínání pásu. - bezpečnostní brzda k zastavení pásu do 4 s. - snadné čistění...




