Pily a kostkovačky
Pily a kostkovačky patří mezi klíčové vybavení profesionálních kuchyní, řeznictví, jatek a zpracovatelských provozů. Umožňují rychlé, přesné a bezpečné porcování masa, kostí, ryb i dalších surovin, a to s důrazem na výkon, hygienu a snadnou údržbu.
Tyto stroje zaručují profesionální výsledky, vysokou produktivitu a maximální bezpečnost práce – nezbytné vybavení pro každého, kdo zpracovává maso či jiné suroviny ve větším množství.
Nejprodávanější
Výpis produktů

Nerezový pilový pás na řezání masa s kostí. Dodáváno po 5 kusech v balení.

Nerezový pilový pás na řezání masa s kostí. Dodáváno po 5 kusech v balení.

Nerezový pilový pás pro pily MEDOC SE-240 a MADO MKB-749 (starší značení - PERFEKTA PLUS MKB-649) na řezání masa s kostí. Dodáváno po 5 kusech v balení

...

...

Slouží jako opěra krájeného produktu, zejména při krájení čerstvého masa ( gulášové kostky), případně při krájení vařeného masa, kdy omezuje rozpadnutí kostek (maso na tlačenky)...

Sada strunových mřížek pro krájení sýrů

Sada nožových mřížek 6x6 mm