Nářezové stroje
Objevte širokou nabídku nářezových strojů vhodných pro gastro provoz od vývařoven, lahůdkářství, po jídelny, restaurace a řeznictví. Ať už hledáte šnekové provedení nebo příslušenství k nástrojům, u nás najdete vše s dopravou zdarma od 3 000 Kč, možností nastavení splátek a komplexním záručním i pozáručním servisem na veškeré zařízení.
🎯 Zajistíme projekt pro váš gastro provoz – od návrhu až po realizaci, pomůžeme vám vytvořit efektivní a funkční řešení, které odpovídá vašim specifickým potřebám.
Nejprodávanější

Nářezový stroj, nůž 220 mm hladký | REDFOX - GSE 220

Nůž 275 XL hladký pro GMS | RM + REDFOX - NHM 275

Nůž 300 hladký pro GS, GSE, GSP | RM + REDFOX - NHE 300

Nářezový stroj šnekový, nůž 275 mm teflonový | RM - GMS 275 XL T

Nářezový stroj šnekový, nůž 250 mm teflonový | RM - GMS 250 T

Nářezový stroj šnekový, nůž 220 mm teflonový | RM - GMS 220 T

Nářezový stroj, nůž 300 mm teflonový | REDFOX - GSP 300XL T

Nůž 250 hladký pro GS, GSE, GMS, GSP | RM + REDFOX - NHE 250

Nůž 220 zubatý pro GMS, GS, GSE | RM + REDFOX - NZME 220

Nůž 220 teflonový pro GMS, GS, GSE | RM + REDFOX - NTME 220

Nůž 275 XL zubatý pro GMS | RM + REDFOX - NZM 275

Nářezový stroj, nůž 275 mm hladký | REDFOX - GSE 275
Do sortimentu nářezových strojů RM patří robustní modely se šnekovým převodem i poloautomatické stroje určené pro vysoké zatížení. Základní řada GMS nabízí výhodný poměr ceny a výkonu, včetně šnekového převodového ústrojí a nerezového nože se speciální antiadhezní úpravou.
Stroje jsou vybaveny motory s ventilátorem a pojistkou proti přehřátí. Otevřená konstrukce zajišťuje snadnou údržbu, bezpečné používání a snadné čištění. Vypínač je navržen tak, aby zabránil samovolnému opětovnému spuštění po výpadku proudu.
Pro krájení větších objemů jsou vhodné poloautomatické stroje GXE 300 a GXL 350 s automatickým posunem stolu a dvojitým tlačným systémem. Všechny modely jsou vyrobeny z tlakových hliníkových odlitků s odolnou povrchovou úpravou.
Nářezové stroje jsou ideální do provozů, kde se pravidelně krájí větší množství uzenin, sýrů nebo pečiva – ať už jde o kuchyně restaurací, hotelů, školních jídelen nebo maloobchodní prodejny s pultovým prodejem.