Hladké sáčky, Strana 2
Řazení produktů
Výpis produktů
Vakuové sáčky slouží ke správnému utěsnění a uzavření obalu. Účinně chrání výrobky před působením vnějších vlivů. Po vakuování tedy prodlužují trvanlivost potravin. Vakuové...
Sáčky na balení pomocí vakuové baličky. První rozměr je šířka otevřené části sáčku, druhý rozměr je délka sáčku.
Vakuové sáčky slouží ke správnému utěsnění a uzavření obalu. Účinně chrání výrobky před působením vnějších vlivů. Po vakuování tedy prodlužují trvanlivost potravin. Vakuové...
Vakuové sáčky slouží ke správnému utěsnění a uzavření obalu. Účinně chrání výrobky před působením vnějších vlivů. Po vakuování tedy prodlužují trvanlivost potravin. Vakuové...
Vakuové sáčky slouží ke správnému utěsnění a uzavření obalu. Účinně chrání výrobky před působením vnějších vlivů. Po vakuování tedy prodlužují trvanlivost potravin. Vakuové...
Vakuové sáčky slouží ke správnému utěsnění a uzavření obalu. Účinně chrání výrobky před působením vnějších vlivů. Po vakuování tedy prodlužují trvanlivost potravin. Vakuové...
Vakuové sáčky slouží ke správnému utěsnění a uzavření obalu. Účinně chrání výrobky před působením vnějších vlivů. Po vakuování tedy prodlužují trvanlivost potravin. Vakuové...
Vakuové sáčky slouží ke správnému utěsnění a uzavření obalu. Účinně chrání výrobky před působením vnějších vlivů. Po vakuování tedy prodlužují trvanlivost potravin. Vakuové...
Vakuové sáčky slouží ke správnému utěsnění a uzavření obalu. Účinně chrání výrobky před působením vnějších vlivů. Po vakuování tedy prodlužují trvanlivost potravin. Vakuové...
Vakuové sáčky slouží ke správnému utěsnění a uzavření obalu. Účinně chrání výrobky před působením vnějších vlivů. Po vakuování tedy prodlužují trvanlivost potravin. Vakuové...
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
...




