Gastro krouhače, Strana 16
Řazení produktů
Výpis produktů
Strouhací válec na pečivo ke strouhání suchého chleba a žemlí. pro jemné strouhání ovoce, ořechů, mandlí, kandované pomerančové kůry atd.: 1,5 mm tloušťka řezu, výkon cca 150...
Krájecí kotouče s obloukovitými noži pro krájení okurek, papriky, pomerančů, rajských jablek, žampionů, bulevnin atd. 2,5 mm tloušťka řezu, výkon cca 200 kg/hod 4,0 mm tloušťka...
Kotouče na ozdobné řezy syrových a vařených druhů kořenové zeleniny a bulevnin jako celeru, červené řepy, mrkve atd. 4,0 mm tloušťka řezu výkon cca 250 kg/hod
Krájecí kotouč na rajská jablka o tloušťce řezu 6,0 a výkonu 400 kg/h.
Kotouče se srpovitými noži pro měkké produkty jako rajská jablka, vařené brambory, pórek, cibuli atd. 2,5 tloušťka řezu, výkon cca 200 kg/hod 4,0 tloušťka řezu, výkon cca 300...
Kotouče se srpovitými noži pro měkké produkty jako rajská jablka, vařené brambory, pórek, cibuli atd. 2,5 tloušťka řezu, výkon cca 200 kg/hod 4,0 tloušťka řezu, výkon cca 300...
Kotouče se srpovitými noži pro měkké produkty jako rajská jablka, vařené brambory, pórek, cibuli atd. 2,5 tloušťka řezu, výkon cca 200 kg/hod 4,0 tloušťka řezu, výkon cca 300...
Válec pro pasírování a vytváření kaší. K přípravě polévek, omáček, čokoládových hmot, bramborové kaše, jablečného pyré atd. 1,0 mm průměr otvorů, výkon cca 250 kg/hod 1,5 mm...
Válec pro pasírování a vytváření kaší. K přípravě polévek, omáček, čokoládových hmot, bramborové kaše, jablečného pyré atd. 1,0 mm průměr otvorů, výkon cca 250 kg/hod 1,5 mm...
Válec pro pasírování a vytváření kaší. K přípravě polévek, omáček, čokoládových hmot, bramborové kaše, jablečného pyré atd. 1,0 mm průměr otvorů, výkon cca 250 kg/hod 1,5 mm...
Strouhací válec pro výrobu knedlíků. Také ke strouhání syrových brambor pro rýnské strouhané pečivo. výkon cca 500 kg/hod
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...




