Sous vide, Strana 2
Nejprodávanější

Sous-vide vaření. Ideální pro středně velké cateringy. 20 přizpůsobitelných programů. Kapacita až 60 litrů. Pokročilá technologie s čerpadlem, horizontální cirkulace. SPECIFIKA...

Sous-vide vaření. Ideální pro středně velké cateringy. 20 přizpůsobitelných programů. Kapacita až 70 litrů pro vaření a regeneraci. Pokročilá technologie s čerpadlem,...

Stroje navržené tak, aby vytěžily to nejlepší z poloprofesionálního vaření sous-vide, jsou vhodné i pro profesionály s omezenými potřebami. Rozměry přístroje : 71 x 145 x 340...

Vakuové varné zařízení. Ideální pro vaření a regeneraci v dávkách. 20 přizpůsobitelných programů. Kapacita až 20 litrů, nízká spotřeba energie. Vaření v jakémkoli typu nádoby....

SPECIFIKACE Šířka (mm) 720 Hloubka (mm) 870 Výška (mm) 1100 Kapacita (l) 70 Min.výška miska (mm) 200 Teplota (°C) 0 ÷ 95 Napětí 230V~...

SPECIFIKACE Šířka (mm) 1050 Hloubka (mm) 850 Výška (mm) 1050 Kapacita (l) 105 Min.výška miska (mm) 200 Teplota (°C) 0 ÷ 95 Napětí 400V...

Vakuový systém vaření. Přizpůsobitelné programy pro každý systém vaření a kategorii. Maximální bezpečnost při vaření s automatickým řízením hladiny vody. Standard: Průmysl 4.0,...