TEFCOLD SOCB12582A Ventilovaný obslužný pult
Kód: T54154
Zajistíme opravy
Vyměníme jakýkoliv náhradní díl

Doprava zdarma
Pro objednávky nad 3 000 Kč

Zajistíme projekt
pro váš gastro provoz
Detailní popis produktu
Řada obslužných pultů SOCB je ideální volbou pro lahůdkářství, která chtějí stylově vystavovat maso a mléčné výrobky. Tyto jednotky mají 825 mm hlubokou výstavní plochu z nerezové oceli, LED osvětlení, snadný přístup zezadu a přední sklo, které se otevírá dopředu pro snadné čištění. Vejdou se do nich boxy na zeleninu E2, lze je spojovat do sestav a nabízejí přizpůsobitelné možnosti, jako jsou další police, bloky na nože a další. skvělá viditelnost produktů|výstavní plocha o hloubce 825 mm z nerezové oceli|přední sklo s ochranou proti mlžení|křídlové otevírání čelního skla pro snadné čištění|zadní police z nerezové oceli|ventilované chlazení|teplotní třída 3M1|horní LED osvětlení|2 × 220-240 V zásuvky vzadu|spojovací sada jako volitelné příslušenství|nárazové lištyDoplňkové parametry
Kategorie: | Chladicí vitríny obslužné |
---|---|
Záruka: | 1+1 rok po registraci |
EAN: | 5708181739072 |
Denní spotřeba: | 5.45 kWh/24h |
Energetická třída: | E |
Exteriér: | Šedá RAL 7015 |
Hlučnost: | 59 dB(A) |
Hrubá / čistá váha: | 260 / 220 kg |
Hrubý / čistý objem: | 311 l |
Interiér: | Nerezová ocel |
Klimatická třída: | 3 |
Množství chladiva: | 150 g |
Napětí / Frekvence: | 220-240/50 V/Hz |
Nožky / nohy: | Nastavitelné nožky |
Počet a typ dveří: | - |
Počet a typ polic: | - |
Přepravní kontejner 40 stop: | 8 ks |
Příkon: | 426 W |
Roční spotřeba: | 1989 kWh/rok |
Rozměry balení (ŠxHxV): | 1500 x 1250 x 1400 mm |
Teplotní rozsah: | 0 až +4 °C |
Termometr: | Ano |
Typ chlazení: | Ventilované |
Typ odtávání: | Automatické, elektrické |
Typ ovládání: | Elektronické |
Vnější rozměry (ŠxHxV): | 1298 x 1120 x 1190 mm |
Vnitřní osvětlení: | LED |
Vnitřní rozměry (ŠxHxV): | 1250 x 825 x 545 mm |
Výstavní plocha: | 1.27 m² |
Zámek: | Ne |
EPREL No: | 2008818 |
GTIN / EAN: | 5708181739072 |
Typ chladiva: | R290 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář