Vakuové baličky, Strana 19
-
Vakuové baličky
-
Vakuovací sáčky
-
Vakuovací sklenice
-
Vakuovací gastronádoby
-
Svářečky fólií
-
Sous vide
-
Příslušenství k vakuovým baličkám
Nejprodávanější

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii

Plně automatická technologie vakuování jedním dotykem. Nové řešení, které udržuje jídlo až 5krát čerstvější. Bezproblémové spojení víka a těla nádoby. Žádné skryté rohy,...

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii

Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...

Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...

Sáčky jsou určeny do domácích bezkomorových (externích) vakuovacích strojů značky Besser, Vacsy, Magic vac, Laica, Lavezzini, ETA , Food Saver, Concept, Steba, Severin, Ardes,...

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii

Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii

...

Tyto sklenice jsou vhodné i pro vakuování v profesionálních komorových strojích.

Tyto sklenice jsou vhodné i pro vakuování v profesionálních komorových strojích.